Hvordan Bliver Man Rig På Aktier? - Sådan Gør Du!

Hvordan Bliver Man Rig På Aktier? - Sådan Gør Du!

24/02/2021   

billede fra: Pixabay

hvordan bliver man rig på aktier? - Der er mange ting der spiller ind, i forhold til hvordan du bliver rig på aktier, men vi kommer med et par bud herunder. 

1. Fokuser på aktier der har en solid stigning og ikke de aktier der rammer bunden, sæt dig in i aktier der klare sig godt og se efter aktiens mønstre før du køber dig ind. 

2. Du kan gøre brug af short selling, som er aktier du ikke har længe før du sælger dem, der er faktisk mange der har succes ved at bruge denne metode. 

3. Nogle gange skal man bare sælge med det samme, hvis aktien begynder at falde, så man ikke få for stort et tab og så bare komme videre til den næste investering, for alle vil komme til at miste penge på en aktie før eller siden, så det skal man ikke kørere rundt i. 

 4. Andre gange skal du måske bare sælge dine aktier helt eller delvist hvis de ligger i en god kurs, så de ikke ryger ned igen, uden at du har fået din gevinst fra dem. 

5. Du skal ikke blindt tro på hvad andre sig, lav din egen research og vurdering af aktier, så du ikke laver fejlinvesteringer som impuls fra noget du har hørt andre tale om.